Sally T Summary

Nationaliteit
Hollander
Laatst gezien
1 jaaren geleden
Totale uitzichten
684
Reg. datum
August 17, 2023

Over Sally T

Hey daar, lieve zielen! Ik ben Sally T, en ik ben hier om je mee te nemen op een reis door het rijk van verlangens en verbindingen. Laten we de formaliteiten overslaan en meteen duiken in de kern van wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Dus, hier is het verhaal over mij: Ik sta op 167 cm, met een manen van zwart haar dat praktisch gemaakt is om je vingers doorheen te laten glijden. Mijn ogen? Ze zijn diep, mysterieus bruin en beloven avontuur.

Nu, laten we praten over waar ik het beste in ben. Ooit een erotische massage ervaren die meer is dan alleen fysiek? Nou, dat is mijn specialiteit. Ik heb de kunst van het weven van sensaties onder de knie, gebruik mijn handen om een symfonie van ontspanning en genot op je huid te creëren. Het is niet zomaar een massage - het is een reis van verbinding die blijft hangen, lang nadat onze tijd samen voorbij is.

Maar dat is nog niet alles, mensen! Als je op zoek bent naar spanning, is de DUO-ervaring waar de echte magie plaatsvindt. Stel je twee zielen voor, vol passie, die samenkomen om een vuurwerk van verlangens te creëren. Het is als een achtbaanrit waar je niet meer vanaf wilt.

Geslacht? Laten we dat maar vergeten. Iedereen is welkom om de geneugten van mijn wereld te verkennen. En taalbarrières? Nee, niet hier. Engels, Nederlands, Russisch - noem het maar, we spreken het. Want in het rijk van intimiteit zijn woorden slechts het begin.

Klaar om deze reis te beginnen? Stuur me een SMS en laten we de opwinding ontsteken. En als je klaar bent om de sprong te wagen in een wereld van gedeelde geheimen, is Whatsapp je VIP-ticket naar mijn privéruimte.

Dus, mijn vrienden, hier is aan het omarmen van verlangens met open armen, aan de sensatiezoekers en ontdekkingsreizigers. Ik ben Sally T - de curator van verbindingen, de meester van sensaties. Laten we samen een verhaal schrijven dat uniek van ons is, één aanraking, één ontmoeting tegelijk.

Over Sally T

Geslacht
Vrouwelijk
Leeftijd
34
Etniciteit
Zwart
Nationaliteit
Hollander
Haarkleur
Zwart
Haarlengte
Lang
Hoogte
167
Gewicht
68
Borst
Natuurlijk
Cupmaat
D
Jurkmaat
XL
Oogkleur
Bruin
Piercings
Nee
Taille
70-74
Lichaamstype
Rondingen
Roken
Af en toe
Seksueel
Heteroseksueel
SMS
Alleen SMS
Verkrijgbaar
Whatsapp
Profieltype
Ongetrouwd
Incall
Privé Appartement
VoorWie
Mannen
Vrouwen
Spreekt
Engels
Nederlands
Russisch

Diensten van Sally T

DUO
Erotische massage

Incall met Sally T

60 min
250 ROSES
2 uren
500 ROSES

Voeg een reactie toe over Sally T (0)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen! Klik om Inloggen
Overall ranking 0 / 5
0 total reviews

Sally T heeft nog geen commentaar gegeven. Wees de eerste om commentaar te geven.

Vergelijkbaar Escort Girl Deen Haag
VRIJWARING
Hotintim.com is een informatie en advertentieplatform dat niet gerelateerd of gelieerd is aan de mensen die het publiceren (advertenties) of de sites die hier worden vermeld. Onze site is slechts een advertentieplatform. Wij zijn geen modelagentschap en we bieden geen seksuele diensten aan. Daarom aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, publicatie of acties van gebruikers van onze site (personen of sites die verwijzen naar advertenties). Gebruikers die als volwassenen op onze site zijn geregistreerd, zijn volledig verantwoordelijk voor hun inhoud die op onze site wordt gepubliceerd.
Word nu GRATIS lid van onze ONBEPERKTE PLEZIER Website
Ik heb interesse in:
ALLE
MEISJES
MANNETJES
TRANS
ATTENTIE : DEZE WEBSITE BEVAT MATERIAAL DAT SEKSUEEL EXPLICIET IS. MATERIALEN OP DE WEBSITE KUNNEN TEKST, AFBEELDINGEN EN ANDERE VISUELE MEDIA BEVATTEN DIE VOOR MENSEN MET BEPAALDE GEVOELIGHEDEN STOREND KUNNEN ZIJN.